Transportkunde Pandora

Transportkunde Pandora

Dinsdag 8 mei organiseert dispuut Transportkunde een excursie naar Philip Morris Holland B.V. in Bergen op Zoom. Philip Morris International is een internationaal opererende tabaksproducent , actief in 180 landen.

De fabriek in Bergen op Zoom is een van de modernste sigarettenfabrieken ter wereld en de grootste fabriek qua productiecapaciteit voor Philip Morris International. De meerderheid van de hier geproduceerde sigaretten is bedoeld voor export naar Europese en Japanse markten. PMH is een van de grootste industriële werkgevers in het zuiden van Nederland en heeft meer dan 1400 medewerkers. 

Naast de productieactiviteiten is Philip Morris Holland B.V. ook verantwoordelijk voor de verkoop van tabaksproducten op de Nederlandse markt, waaronder Marlboro, het nummer 1-merk in Nederland,L&M en Chesterfield.

Bij PMH zullen we eerst een bedrijfspresentatie krijgen waarna we een rondleiding krijgen door de fabriek en gaan kijken bij  de opslag en logistiek afdeling. Na de lunch zal een Engineer van PMH ons meer vertellen over de werkzaamheden en mogelijkheden voor engineers. Tot slot worden stagemogelijkheden besproken.

Het programma ziet er als volgt uit:
8:45    – Vertrek achter 3ME
10:00  – Ontvangst PMH Bergen op Zoom
10:15  – Bedrijfspresentatie PMH
11:00  – Rondleiding
12:30  – Lunch
13:30  – Presentatie Engineer
14:00  – Presentatie stagemogelijkheden en afsluiting
15:30   – Terug in Delft

De eigen bijdrage voor deze excursie bedraagt 5 euro. Inschrijven kan via onderstaand formulier, doe dit wel snel want de inschrijving sluit 18 april in verband met voorbereidingen bij PMI.
[contact-form 23 “Excursie PMI”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *