Transportkunde Pandora

Transportkunde Pandora

Net zoals de voorgaande jaren zal Dispuut Transportkunde-Pandora een tweedaagse excursie voor alle eerstejaars TEL-studenten organiseren naar Duitsland. Het eerste bezoek gaat naar Gottwald, ontwikkelaar van terminal equipment. Het tweede bezoek gaat naar de oppervlakte kolenmijnen van RWE.

Gottwald

Kosten zullen 50 euro p.p. bedragen, hierbij zit het vervoer, eten en hotelovernachting inbegrepen!

Vervoer zal worden verzorgd door het Dispuut, we zullen donderdag om 9 uur met busjes richting Duitsland rijden, waar we aankomen bij Gottwald.
Hierna gaan we naar een hostel in het centrum van Dusseldorf om hier in de stad wat te gaan eten en ook wat biertjes te drinken.
De volgende dag bezoeken we RWE waar we een presentatie krijgen over de mijnen en de conveyor-techniek die daar gebruikt wordt. Rond een uur of 6 komen zijn we weer terug in Delft.

Zodra we meer informatie hebben over het programma bij de bedrijven, of het hostel sturen we een mail naar de personen die zich aangemeld hebben. Als je nog vragen hebt, stuur dan een mailtje naar info@transportkunde.nl!

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Meld je a.u.b. snel aan zodat het bestuur de nodige reserveringen kan plaatsen!

De aanmelding is gesloten.