ormit2

MANAGEMENT TRAINEE MULTICOMPANY TECHNICAL

Fulltime – heel Nederland
Wil jij je technische skills combineren met het ontwikkelen van jouw talenten in een een uitdagend tweejarig management traineeship?

Je hebt een technische opleiding maar je weet dat je meer wilt dan alleen een technisch inhoudelijke carrière. En je weet dat je de ambitie hebt om richting het management te gaan. Maar welke organisatie en functie passen bij jou? En wat moet jij, naast de kennis die je al hebt, ontwikkelen om een goede manager te worden?

Moeilijke vragen waar je misschien niet direct een antwoord op weet. Dat hoeft ook niet. Daar kan ORMIT je bij helpen.

Wat houdt het traineeship in?
Het Multicompany Programma Technical is een uniek en zeer succesvol tweejarig management traineeship. Centraal staat de ontwikkeling van jouw talent en persoonlijk leiderschap.

In het traineeship voer je projecten uit bij verschillende technische top organisaties uit het netwerk van ORMIT. Denk aan VDL, ASML, Shell, DSM en Philips. Door de afwisseling van organisatieculturen en opdrachten kun je niet alleen in verschillende keukens kijken, maar groei je snel en leer je in korte tijd veel over je kwaliteiten.

Naast deze projecten volg je een intensief trainings- en opleidingsprogramma, wordt je gecoacht op je opdrachten, ga je actief aan de slag met loopbaancoaching en heb je periodiek intervisie met collega trainees. Daarnaast krijg je, waar nodig, extra inhoudelijke ondersteuning voor je projecten.

Dit alles maakt dat je een steile leercurve doorloopt en dat je wordt klaargestoomd voor een stevige managementfunctie op het snijvlak tussen management en technologie.
Naast het uitdagende ontwikkelprogramma biedt ORMIT jou goede arbeidsvoorwaarden en vooral een dynamische en zeer plezierige werkomgeving. Voorbeelden van opdrachten en ervaringen van trainees vind je op onze website.

Wie zoeken we?
Voor dit programma zoeken wij kandidaten met een afgeronde technische WO-opleiding die hun affiniteit met techniek willen combineren met een management carrière. Daarnaast heb je maximaal 2 jaar werkervaring en interessante curriculaire activiteiten.