ormit2

ERVAREN PROJECTMANAGER

Fulltime – Veldhoven
Ben jij een projectmanager met gevoel voor techniek en wil je je carrière versnellen bij één van de grootste hightech ondernemingen van de wereld?

Dan biedt ORMIT jou de kans om deel te nemen aan het 2-jarig state of the art Projectmanagement Development Programma binnen ASML!

Projectmanager bij ASML
Vanuit ASML werk je in multidisciplinaire project teams, bijvoorbeeld voor de productontwikkeling van nieuwe machines, verbetering van het productie-/logistieke proces- of kwaliteitsverbetering en efficiency verhoging door betere project management methoden en tools.

Als deelnemer aan het Projectmanagement Development Programma word je binnen twee jaar klaargestoomd voor een stevige functie binnen dit internationale hightech bedrijf. Het programma is een samenwerking tussen ASML en ORMIT. Tijdens het programma ben je in dienst van ORMIT maar doe je je projecten bij ASML. Het doel van het programma is om na afloop in dienst te treden bij ASML.

High Tech persoonlijke en professionele ontwikkeling
Het ORMIT programma is uniek door de combinatie van het uitvoeren van uitdagende projecten en persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je voert 3 verschillende opdrachten van ongeveer 8 maanden uit bij diverse onderdelen van ASML. Alle projecten zijn er op gericht jou uit te dagen om resultaten te boeken, te ontwikkelen en de organisatie goed te leren kennen. Zo leg je een optimale basis voor een succesvol vervolg van je carrière bij ASML.

Daarnaast volg je een intensief trainings- en opleidingsprogramma, word je gecoacht op persoonlijke ontwikkeling tijdens je opdrachten, ga je actief aan de slag met loopbaancoaching en heb je periodiek intervisie met collega deelnemers.

Het Projectmanagement Development Programma binnen ASML biedt jou:

  • De kans op een versnelling van je carrièrewerken in een internationale omgeving bij een multinational die tot de wereldtop behoort op het gebied van technologische innovaties;
  • een razendsnelle persoonlijke én professionele ontwikkeling;
  • verschillende opdrachten bij diverse onderdelen van ASML;
  • werken in een technische omgeving aan jouw (project-)managementkwaliteiten;
  • projectmatige werken op het snijvlak van management en techniek;
  • twee jaar een eigen professionele coach;
  • opbouw van een groot en divers professioneel netwerk;
  • de basis voor een succesvolle carrière bij ASML;
  • omgeving van talentvolle medetrainees die bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Wie zoeken we?
Voor dit programma zoeken wij kandidaten met een afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur in bedrijfskundige, economische of technische richting. Daarnaast heb je 1 tot 3 jaar relevante (projectmanagement) werkervaring en interessante extra curriculaire activiteiten.

Meer informatie is te vinden op de website.