Transportkunde Pandora

Transportkunde Pandora

KROHNE is een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie. Het expertiseniveau op het gebied van procesmeting
is uniek, niet alleen in standaardtoepassingen, maar ook in veeleisende toepassingen die maatwerk vereisen. KROHNE heeft 15 productielocaties in 10 landen en is daarnaast in ruim 40 landen vertegenwoordigd door agentschappen.

Op onze locatie Altometer in Dordrecht werken ruim 420 medewerkers. Met een grote afdeling Research & Development (ruim 70 medewerkers) leggen wij de nadruk op onderzoek en productontwikkeling. Hierbij concentreren wij ons niet alleen op de ontwikkeling en toepassing van fysica, mechanica en elektronica (hard-en software), maar ook op het ontwikkelen van praktijk kennis bij de toepassing van onze instrumenten.

Wij zijn één van de voornaamste producenten in deze industrie. De meeste medewerkers werken al jaren met veel plezier voor KROHNE. Er heerst een informele werksfeer met voldoende ruimte voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.

Mocht je op zoek zijn naar een stageplek bij KROHNE Altometer dan kunt u mailen naar:
Daniëlle Noteboom, HR Officer Recruitment & Development, email:
d.noteboom@krohne.com