Transportkunde Pandora

Transportkunde Pandora

Woensdag 30 mei gaat dispuut Transportkunde een bezoek brengen aan the Port of Rotterdam en Rail Service Centre Rotterdam. Port of Rotterdam is als havenbedrijf verantwoordelijk voor de haven van Rotterdam. Rail Service Center Rotterdam gespecialiseerd in overslag van containers op/ van treinen.
De excursie naar ECT gaat niet door, we zullen nu een bezoek brengen aan RSC.

Samen met Port of Rotterdam zullen we een bezoek brengen aan de Maasvlakte 2. Op locatie krijgen we een presentatie over de ontwikkelingen van het containergebied en de bereikbaarheid gevolgd door een presentatie over de aanleg en inrichting van de tweede Maasvlakte. De ochtend wordt afgesloten met een rondrit over de Maasvlakte 2.

Vervolgens bezoeken we de rail overslag terminal van Rail Service Centre in Rotterdam. We zullen hier een kijkje nemen op het terrein en een rondleiding krijgen over de terminal.

Het programma ziet er als volgt uit:

09.30 – Vertek vanuit delft
10.30 – Ontvangst bij Port of Rotterdam
10.45 – Presentatie ontwikkelingen en bereikbaarheid
11.30 – Presentatie aanleg en inrichting Maasvlakte 2
12.15 – Rondleiding Maasvlakte 2
15:00 – Aankomst RSC
ca. 17.30 – Terug in Delft

De kosten voor deze excursie bedragen 5 euro. Aanmelding gaat via onderstaand formulier. Voor toegang tot de haven is het verplicht je te identificeren, daarom ook het bijbehorende documentnummer van je identiteitsbewijs invullen!

[contact-form 24 “PoR & ECT”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *